Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gimnastica Larisa Iordache, Larisa Iordache, locul 5 in finala la barna si medalia de ... - Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei.

Gimnastica Larisa Iordache, Larisa Iordache, locul 5 in finala la barna si medalia de ... - Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei.. 76,150 likes · 6,679 talking about this. Larisa iordache a suferit o entorsă metatarsiană. Iordache a avut sărituri notate cu 14,200 şi 13,550, media sa fiind 13,875. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Când intră în concurs larisa iordache la campionatele europene de gimnastică programate în basel.

Sportiva română larisa iordache a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). Gimnasta română larisa iordache a scris, duminică, pe instagram, că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia). As early as 2008, when she was 12, the romanian press was referring to iordache as the new nadia due to her skills and potential. Exerciţiul româncei a unul aproape perfect, singura eroare venind la ieşirea de pe aparat. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100.

Larisa Iordache și povestea gimnastei din România, în New ...
Larisa Iordache și povestea gimnastei din România, în New ... from media.hotnews.ro
Maria holbură a ratat toate finalele. În octombrie 2014, un videoclip al gimnastei larisa iordache a devenit viral. Gimnastica larisa iordache jocurile olimpice tokyo 2020 2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de. Aceasta a încheiat en fanfare europenele de gimnastică artistică de la mersin, turcia, devenind cea mai medaliată româncă din istoria acestor campionate. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Miercuri, prin intermediul federației române de gimnastică, românca a anunțat că, din cauza durerilor de la gleznă, este nevoită să se retragă de la proba de individual. 2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie.

Nu intră în calcul sportivele deja calificate la jocurile olimpice.

New york times îi acordă o pagină întreagă gimnastei larisa iordache înainte de finala de la bârnă de la tokyo în contextul în care românia nu este reprezentată nici la această ediție a jocurilor de echipa olimpică de gimnastică feminină. Nu intră în calcul sportivele deja calificate la jocurile olimpice. Larisa iordache a suferit o entorsă metatarsiană. Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Larisa iordache, una dintre cele două gimnaste care ne vor reprezenta țara în japonia, a anunțat că nu va putea să participe decât la bârnă. Sportiva română larisa iordache a câştigat medalia de aur la sol, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia), cu 13,450. Japonezul morinari watanabe a dorit să asiste la antrenamentul celor două sportive care ne vor reprezenta la jocurile olimpice, larisa iordache și maria holbură. In ciuda absentei cauzate de unele probleme medicale, sportiva romana a fost premiata, vineri, alaturi de irlandeza rhys mcclenaghan. Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. Gimnastica larisa iordache / foto: 76,150 likes · 6,679 talking about this. În finalele pe aparate, larisa iordache a cucerit trei medalii, dintre care două de aur. Sportiva română larisa iordache a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia).

Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei. Când intră în concurs larisa iordache la campionatele europene de gimnastică programate în basel. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Amândoi stăteau pe podiumul campionatelor mondiale din china pentru a. Gimnastica larisa iordache jocurile olimpice tokyo 2020

Larisa Iordache, campioană și la aparate! Trei medalii de ...
Larisa Iordache, campioană și la aparate! Trei medalii de ... from s.iw.ro
Gimnastica larisa iordache / foto: Maria holbură a ratat toate finalele. As early as 2008, when she was 12, the romanian press was referring to iordache as the new nadia due to her skills and potential. Exerciţiul româncei a unul aproape perfect, singura eroare venind la ieşirea de pe aparat. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Aceasta a încheiat en fanfare europenele de gimnastică artistică de la mersin, turcia, devenind cea mai medaliată româncă din istoria acestor campionate. Cealaltă gimnastă din lotul româniei la jo, maria holbură, a ratat calificarea in toate finalele pe aparate, cât şi la individual compus, după ce a primit următoarele note: Olympic, world and european medalist

Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, larisa iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul dinamo bucureşti, la care este legitimată.

Românca a obținut al patrulea punctaj, 14.133, și urmează să concureze pentru o medalie olimpică pe 3 august. Larisa iordache, una dintre cele două gimnaste care ne vor reprezenta țara în japonia, a anunțat că nu va putea să participe decât la bârnă. Cu un total de 54.698, larisa a fost a patra la individual compus, după trei gimnaste din rusia ceea ce înseamnă că a obținut biletul pentru tokyo, melnikova era deja calificată, iar. Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, larisa iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul dinamo bucureşti, la care este legitimată. Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: 2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Aceasta a încheiat en fanfare europenele de gimnastică artistică de la mersin, turcia, devenind cea mai medaliată româncă din istoria acestor campionate. Larisa iordache, notă excelentă în calificările la bârnă! În finalele pe aparate, larisa iordache a cucerit trei medalii, dintre care două de aur. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Larisa iordache nu a putut evolua in finala de la individual compus la campionatele europene de gimnastica de la basel. Larisa iordache a luat startul la jo de la tokyo doar la acest aparat.

Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast.as of 2021, she is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team. În finalele pe aparate, larisa iordache a cucerit trei medalii, dintre care două de aur. Aurul a fost câştigat de zsofia kovacs (ungaria), cu 14,050, după 14,350 la prima săritură şi 13,750, … Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Bârnă 12.700, sol 12.200, sărituri 13.166 şi paralele 11.100.

Larisa Iordache a câştigat argintul la CE de la Moscova ...
Larisa Iordache a câştigat argintul la CE de la Moscova ... from media.tvrinfo.ro
În 2014, larisa iordache a fost mai aproape decât oricine de punctul de a o învinge pe simone biles. 2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Gimnastica larisa iordache / foto: Larisa iordache, notă excelentă în calificările la bârnă! Aurul a fost câştigat de zsofia kovacs (ungaria), cu 14,050, după 14,350 la prima săritură şi 13,750, … Larisa iordache, una dintre cele două gimnaste care ne vor reprezenta țara în japonia, a anunțat că nu va putea să participe decât la bârnă. Gimnasta larisa iordache a scris istorie după parcursul impresionant de la campionatele europene 20.12.2020, 17:11. Sportiva română larisa iordache a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia).

Larisa iordache nu a putut evolua in finala de la individual compus la campionatele europene de gimnastica de la basel.

Larisa iordache, vizitată de președintele federației internaționale de gimnastică. 2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de. Gimnasta larisa iordache a scris istorie după parcursul impresionant de la campionatele europene 20.12.2020, 17:11. Larisa iordache (n.19 iunie 1996, bucurești, românia) este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, cifră mărită de extraordinara campioană la 14 după europenele de la mersin din decembrie 2020. Larisa iordache a mai scris o pagină de istorie pentru gimnastica româniei. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Sportiva romana larisa iordache a cucerit medalia de aur la sol, miercuri, in concursul de gimnastica artistica din cadrul universiadei de vara de la taipei (taiwan). Sportiva română larisa iordache a câştigat medalia de aur la sol, duminică, la campionatele europene de gimnastică artistică de la mersin (turcia), cu 13,450. Amândoi stăteau pe podiumul campionatelor mondiale din china pentru a. Când intră în concurs larisa iordache la campionatele europene de gimnastică programate în basel. Larisa iordache, notă excelentă în calificările la bârnă! Gimnastica larisa iordache jocurile olimpice tokyo 2020 Larisa iordache a obținut 13,466 la bârnă, după ce a coborât de pe aparat la o piruetă, 13,400 la sol, 14,366 la sărituri și 13, 466 la paralele.